Clinic Jeugd - Opening Seizoen

Sportpark Bergerheide
24-3-2019 10:00 - 24-3-2019 11:30

Tennisvereniging TOS vindt deelname aan tennisactiviteiten vanzelfsprekend als onderdeel van het jeugdlidmaatschap. De jeugdcommissie en trainers zorgen voor de organisatie hiervan en meestal zijn deze kosteloos voor onze jeugdleden. 
  
Op zondag 24 maart van 10:00-11:30 organiseert de jeugdcommissie en trainers een tennisclinic in het kader van de opening van het tennisseizoen. Deze clinic is de ideale voorbereiding op de tenniscompetitie die een of twee weken later begint (afhankelijk van de categorie). Een trainer van tennisschool Gijs zal deze op professionele wijze verzorgen. Wij rekenen op jullie komst! 
 
Bij de tennisclinic zullen leden van de jeugdcommissie aanwezig zijn. Mochten er vragen zijn over de jeugdcompetitie zijn, dan zijn we natuurlijk bereid deze te beantwoorden en nadere toelichting te geven. 
 
Middels dit formulier vragen we je deelname te bevestigen. Als je echt verhinderd bent door bijvoorbeeld een blessure, kun je dat bij deze ook aangeven. Klik op de button 'Volgende' om het formulier in te vullen. Graag een formulier per kind invullen in geval van meerdere tenniskinderen in een gezin.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 572 863

TOS Paviljoen

Eerselsedijk 42
5571 TM Bergeijk