Terug naar overzicht

Werkochtend TOS Tennispark

T.O.S. Bergeijk
24-4-2021 09:00 - 24-4-2021 12:00

Op zaterdag 24 april van 09.00-12:00 willen we ons tennispark klaar maken voor het nieuwe tennisseizoen. Traditioneel is dit de start van de competitie, die dit jaar op 25 april staat gepland. Deze schoonmaakactie kan alleen met inzet van vrijwilligers tot stand komen. 

Net als bij de succesvolle actie in 2019 willen we hierbij met name een dringend beroep op de competitieteams doen. Wij gaan er vanuit dat elk team - of tenminste enkele afgevaardigden hiervan - op deze ochtend een bijdrage komt leveren. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van het entreebord, de reclameborden of de bankjes op de banen. Als we er met zijn allen een paar uurtjes de schouders onder zetten, hebben we tijdens de competitie een schoon tennispark. Jullie kunnen ervoor zorgen dat ons park een prachtig uithangbord van onze vereniging blijft en we onze gasten goed kunnen ontvangen!

Tijdens de werkochtend zullen we ons houden aan de Corona-richtlijnen en -protocol. Zorg er dus voor om zoveel mogelijk afstand te houden van andere vrijwilligers. Er is genoeg ruimte en het is in de buitenlucht, dus dit zou geen probleem moeten zijn.

Om een goede planning en werkverdeling te kunnen maken is het gewenst dat de parkcommissie vooraf weet wie er allemaal komt helpen. Middels dit inschrijfformulier kan de teamcaptain een competitieteam aanmelden. Ook als je geen competitie speelt, ben je van harte uitgenodigd om een steentje bij te dragen. Meld je dan als individueel persoon aan. Voorkom wel dat je dubbel wordt ingeschreven; dus of als team of als individueel persoon aanmelden aub.

We rekenen weer graag op dezelfde belangstelling en hulp als in 2019. Die was in orde en het was ook nog heel gezellig. Tot 24 april!

Namens bestuur, parkcommissie & competitieleiding van TOS Bergeijk

  Terug naar overzicht