Jeugdtraining

Tennislessen zijn noodzakelijk voor de technisch en tactische ontwikkeling, het leren kennen van teamgenoten en als voorbereiding op de competitie. Je kunt als lid bij TOS Bergeijk tennislessen krijgen van een professionele tennistrainer. Hiervoor moet je je apart inschrijven naast het lidmaatschap. Trainingen worden door TOS gesubsidieerd als onderdeel van het totaalpakket.

Ook als je nog geen lid bent, mag je altijd een gratis proefles volgen! Maak hiervoor een afspraak middels email naar [email protected].

Let op: in de zomer 2020 worden alleen aan de jeugd tennislessen gegeven i.v.m. de Corona-voorschriften. Hiervoor hebben TOS en Amjoy een protocol opgesteld. Het inschrijfformulier voor de jeugdtraining vind je via deze link: inschrijfformulier tennistraining jeugd 2020

 

Naast de reguliere trainingen verzorgt Amjoy Tennis op donderdagmiddag een inlooptraining per doelgroep (rood/oranje, groen/geel). Dit wordt gesubsidieerd door TOS en biedt jeugdleden de mogelijkheid tot een tweede trainingsmoment. Hieraan mag een jeugdlid gratis meedoen, als deze tenminste ook een normale tennisles heeft. De lesgroep kan groter zijn dan 8 kinderen en is ook bedoeld om nieuwe kinderen kennis te laten maken met tennis. In de zomer 2020 gelden de volgende tijden:

Donderdag 16-17u Rood & Oranje
Donderdag  17-18u Groen & Geel

Bijgevoegd zijn de trainingsdatums, het Corona-protocol van Amjoy en het lesreglement te vinden.

Heb je vragen neem dan gerust contact op met Annemieke van Sambeek (06-41949831) of stuur een e-mail naar  [email protected].

 

Zomer2020_Lesdata_TOSBergeijk.pdf Protocol_Training_AmjoyTennis_april2020.pdf 20202021_Lesreglement_TOSBergeijk.pdf