Jeugdtraining

Tennislessen zijn noodzakelijk voor de technisch en tactische ontwikkeling, het leren kennen van teamgenoten en als voorbereiding op de competitie. Je kunt als lid bij TOS Bergeijk tennislessen krijgen van een professionele tennistrainer. Hiervoor moet je je apart inschrijven naast het lidmaatschap. Trainingen worden door TOS gesubsidieerd als onderdeel van het totaalpakket.

Ook als je nog geen lid bent, mag je altijd een gratis proefles volgen! Maak hiervoor een afspraak middels email naar [email protected].

Naast de reguliere trainingen verzorgt Amjoy Tennis in het outdoor-seizoen op donderdagmiddag een inlooptraining per doelgroep (rood/oranje, groen/geel). Dit wordt gesubsidieerd door TOS en biedt jeugdleden de mogelijkheid tot een tweede trainingsmoment. Hieraan mag een jeugdlid gratis meedoen, als deze tenminste ook een normale tennisles heeft. De lesgroep kan groter zijn dan 8 kinderen en is ook bedoeld om nieuwe kinderen kennis te laten maken met tennis. 

Bijgevoegd is het lesreglement te vinden. De meeste actuele versies incl lestijden zijn ook altijd te vinden op: https://www.amjoytennis.com/events/club/

Inschrijven voor de jeugdtraining verloopt via de procedure beschreven bijgevoegd document: Aanmeldingsprocedure_trainingenAmjoyTennis.pdf.

Heb je vragen neem dan gerust contact op met Annemieke van Sambeek (06-41949831) of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Aanmeldingsprocedure_trainingenAmjoyTennis.pdf 20212022_Lesreglement_TOSBergeijk.pdf