Jeugdtraining

Tennis training is noodzakelijk voor de technische en tactische ontwikkeling, het leren kennen van teamgenoten en als voorbereiding op de competitie. Daarnaast is het volgen van trainingen een leuke en leerzame manier om kennis te maken met deze sport, je vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben op de baan in een groepje.

De tennis trainingen bij TOS Bergeijk worden verzorgd door  professionele trainers van Amjoy Tennis uit Veldhoven. Tommie Waccano is hoofdtrainer en maakt deel uit van het Amjoy team. Ook andere trainers zijn actief bij TOS: Lieke van Gerwen en Luuk van Gerwen. De lespakketten worden door Amjoy georganiseerd en ook tijdens activiteiten zal het Amjoy concept gebruikt worden.

Hiervoor moet je je apart inschrijven naast het lidmaatschap van TOS. Trainingen voor jeugdleden worden door TOS gesubsidieerd.

Ook als je nog geen lid bent, mag je altijd een gratis proefles volgen! Maak hiervoor een afspraak door een e-mail te sturen naar [email protected].

Naast de reguliere trainingen verzorgt Amjoy Tennis in het outdoor-seizoen op donderdagmiddag een inlooptraining per doelgroep (rood, oranje, groen, junioren). Dit wordt gesubsidieerd door TOS en biedt jeugdleden de mogelijkheid tot een tweede trainingsmoment. Hieraan mag een jeugdlid gratis meedoen, als deze tenminste ook de reguliere tennis trainingen volgt. De groep kan groter zijn dan 8 kinderen en is ook bedoeld om nieuwe kinderen kennis te laten maken met tennis. 

Bijgevoegd is de aanmeldingsprocedure, het lesreglement en de actuele lesdata te vinden.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected] of neem een kijkje op https://www.amjoytennis.com/events/club/.

Trainers

Tommie Wacanno

Lieke van Gerwen

Luuk van Gerwen

Aanmeldingsprocedure_trainingenAmjoyTennis.pdf 20222023_Lesreglement_TOSBergeijk.pdf 20222023_Lesdata_Junioren_TOSBergeijk.pdf