Afscheidswoord Cor Munsters

06 juli 2020


Bergeijk, 6 juli 2020  

BEDANKT.

Beste leden,  

Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging hielden wij afgelopen woensdag 1 juli in de open lucht op 1,5 meter afstand van elkaar onze algemene ledenvergadering (jaarvergadering).  

In die vergadering heb ik na 9 jaar voorzitterschap afscheid genomen als voorzitter. Op 6 juli 2011 begon ik aan die taak. Het waren intensieve jaren. Er is veel gebeurd en tot stand gekomen. Ik heb veel fantastische leden ontmoet en met hen samengewerkt. Het was de moeite waard en  kijk dan ook tevreden en met trots terug.  

In de jaarvergadering is een nieuw bestuursmodel goedgekeurd en zijn nieuwe bestuursleden gekozen. En kan er met vertrouwen verder gebouwd worden aan onze mooie vereniging, waarbij de inbreng van alle leden belangrijk blijft.  

Ik bedank iedereen van harte voor de steun en samenwerking tijdens mijn voorzitterschap en speciaal de vele vrijwilligers binnen onze vereniging met wie ik mocht samenwerken en die er ieder jaar weer voor zorgen, dat alles binnen onze vereniging geregeld wordt. Heel veel dank daarvoor!   Ook een bijzonder woord van dank aan alle bestuursleden, met wie ik in de afgelopen 9 jaar in het bestuur heb samengewerkt.  

In de jaarvergadering werd ik aangenaam verrast met mijn benoeming tot erelid van onze vereniging. Heel hartelijk dank voor deze eervolle waardering.  

Als vrijwilliger blijf ik actief binnen onze vereniging (parkcommissie en 55+toernooicommissie), maar het zal een stuk minder intensief zijn dan de afgelopen 9 jaar. Daarom tot ziens op ons tennispark en bij de diverse tennisactiviteiten.

Blijf intussen gezond en geniet van het tennissen.  

Hartelijke groet,

Cor Munsters

Nieuwscategorieën