Geslaagde interne wintercompetitie!

07 januari 2019

GESLAAGDE INTERNE WINTERCOMPETITIE ACHTER DE RUG!

Het is maart 2018, we kijken op het prikbord in het TOS-paviljoen. Veel wedstrijden van de interne wintercompetitie zijn na Kerstmis niet meer gespeeld. Het aantal deelnemers loopt al een paar jaar terug. Beetje teleurstellend. Er moet iets gebeuren! 

Het is september 2018, we zitten aan een tafeltje bij het TOS-paviljoen en brainstormen over een nieuwe opzet. Hoe krijgen we weer leven in deze interne winter competitie?! We besluiten een paar zaken te veranderen: we gaan als organisatie zelf de wedstrijden plannen, we prikken vaste avonden zodat het extra gezellig is in het paviljoen en we korten de competitie in tot Kerstmis zodat we het slechte weer, dat vaak na Kerst zijn intrede doet, voor blijven. Vol goede moed schrijven we de seniorenleden aan! 

Het is oktober 2018, maar liefst 33% meer inschrijvingen dan vorig jaar! We gaan van start met een leuke competitie met vier poules, DD6, DD7, GD7, HD7. 

Het is 22 december 2018, in het paviljoen vindt de afsluitende lunch met prijsuitreiking plaats. Wat ontzettend leuk om te horen dat iedereen enthousiast is over de nieuwe opzet. Nagenoeg alle wedstrijden zijn gespeeld. Weercondities waren goed, lekker buiten in het najaar! Iedereen vond het gezellig. En onder het genot van een hapje en drankje kletsen we nog gezellig na. 

Het is januari 2019, wij starten het jaar weer sportief en gaan ook dit najaar weer zorgen voor een leuke interne wintercompetitie. Doe jij dan ook mee?! Het zou natuurlijk ontzettend tof zijn als we nog meer leden van de TOS hiervoor enthousiast krijgen! 

Uitslag interne wintercompetitie:

Dames dubbel 6: Grave Hovenkamp & Maschinka Kuijken

Dames dubbel 7: Janneke Dubach & Femke Heijmans & Yvonne Hendriks

Heren dubbel 7: Bart van Gerven & Joost Theuws

Gemengd dubbel 7: Mirjan van den Baart & Luuk Dolman

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0497 - 57 28 63

TOS Paviljoen

Eerselsedijk 42
5571 TM Bergeijk