Mix toss avond op woensdagavond

12 juli 2021


Al jaren is op woensdagavond onze mix toss avond: iedere senior kan dan naar het park komen en tussen 19.00 uur en 23.00 uur worden op de (gereserveerde) banen 5, 6, 9 en 10 gezellig met andere leden dubbels en mixed dubbels gespeeld.

Het principe is heel eenvoudig: vanaf 19.00 uur worden er rondes van een half uur gespeeld. Vooraf worden alle rackets op een hoop gelegd en dan worden er per baan willekeurig 4 rackets getrokken ("tossen") en deze leden gaan dan dubbelen/mixen. Alle combinaties zijn mogelijk en het is een uitgelezen mogelijkheid om naast een gezellig potje tennissen ook andere leden te leren kennen.

Er zijn hiervoor 4 banen gereserveerd dus per ronde kunnen 16 leden spelen. Mochten er meer zijn dan gaan deze leden de volgende ronde de baan op. Niemand is verplicht om elke ronde zijn/haar racket op de hoop te leggen dus er kan ook tijd worden vrijgemaakt om gezellig op het terras/paviljoen (met inachtneming van de geldende COVID-19 maatregelen) een babbeltje te maken en een drankje/hapje te nuttigen.

Kortom: Neem je racket mee op woensdagavond en maak er een gezellig "uitje" van. Iedere senior ongeacht rating (dus zowel beginner als (meer) gevorderde) kan meedoen. En er kan per half uur worden deelgenomen dus later beginnen of eerder stoppen is geen enkel probleem!

Wij zijn jullie graag op ons mooie park.

Bestuur TOS Bergeijk 

Nieuwscategorieën