NEDERLAND BLIJFT IN LOCKDOWN: TENNIS MAG NOG STEEDS MET 2 PERSONEN BUITEN

13 januari 2021


Het kabinet heeft dinsdag 12 januari jl. de strenge maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames is nog steeds niet voldoende gedaald, de druk op de zorg blijft hoog. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen blijft Nederland in een lockdown.

Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle. De maatregelen gelden tot en met dinsdag 9 februari 2021.  

TOS volgt de richtlijnen van RIVM, NOC-NSF en KNLTB zoveel mogelijk. Bovenstaande en de nieuwste informatie van de KNLTB is te vinden op: https://www.knltb.nl/nieuws/2021/01/lockdown-verlengd-t-m-9-februari-tennis-en-padel-buiten-blijft-mogelijk/  

 Wat betekent dit voor tennis bij TOS?

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis spelen met 2 personen. Alleen enkelspel dus!
  • Jeugd t/m 17 jaar mag wel dubbel spelen en trainen in groepsverband, maar alleen buiten en dus niet meer indoor bij De Paal.
  • Training van senioren kan doorgang vinden met twee spelers per baan (exclusief trainer).
  • Training van de jeugd vindt buiten bij TOS plaats. De aangepaste lesdatums zijn te vinden op  https://www.tosbergeijk.nl/training.

Het laatste Corona-protocol is te vinden op https://www.tosbergeijk.nl/corona-protocol.  

Bestuur TOS Bergeijk

Nieuwscategorieën