Nieuwe bestuursleden TOS stellen zich voor

08 juli 2020


Nieuwe bestuursleden: Crith Leppens en Marc Hakkens

Zoals sommigen van jullie al hebben vernomen hebben wij 2 nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen in ons bestuur. Het nieuwe bestuursmodel dat de werkgroep TOS2020 heeft uitgewerkt is tijdens de ALV akkoord bevonden.
Crith en Marc zaten in de werkgroep en zijn enthousiast geworden, mede omdat de aanspreekpunten van de commissies zich al eerder achter het model schaarden.
Bovendien, er is een klik met de overige bestuursleden.

Crith is vanaf vandaag onze nieuwe voorzitter. Crith volgt Cor Munsters op die de rol als voorzitter 9 jaar met verve heeft uitgevoerd. Cor heeft tijdens de ALV zijn voorzitterschap overgedragen aan Crith.

Wat beweegt Crith om deze rol te gaan overnemen:
“Nu ik al een tijdje met pensioen ben en alle klusjes in huis gedaan heb, heb ik tijd over”

Zonder alle gekheid op een stokje, de reden van zijn aanmelding vond zijn oorsprong tijdens de BLV welke op 13 januari heeft plaatsgevonden.
Hij ondersteunt de nieuwe verdeling van taken en verantwoordelijkheden.

Crith kenmerkt zich als een echt verenigingsdier, heeft ervaring met veranderprocessen en heeft diverse bestuursfuncties bekleed, waaronder bij RKVV Bergeijk. “Het gaat om en investeren in mensen.” 
Crith wil 1 jaar de rol als voorzitter op zich nemen om de benodigde veranderingen te realiseren, samen met alle andere enthousiaste leden. “De weg effenen voor een volgende voorzitter.”

Marc Hakkens, is het nieuwe bestuurslid Team Beheer. Een nieuwe naam en een nieuwe functieomschrijving. Marc heeft ook diverse ervaringen opgedaan als bestuurslid bij verschillende verenigingen. Na zitting genomen te hebben in de werkgroep TOS 2020 is het enthousiasme ontstaan om betrokken te blijven en zijn steentje bij te willen dragen.

Marc gaat er samen met de heren van de parkcie en de dames van het paviljoen een mooie tijd van maken.

Als bijlage (zie bovenaan) tref je het nieuwe bestuursmodel aan zoals dat verder vorm gegeven gaat worden.

Vragen, of mocht je denken, wauw… dit is wel iets voor mij, schroom niet…en stuur een mail naar:
[email protected] en wij nemen contact met jou op.

Nieuwscategorieën