Nieuwe groundsman | Energie besparen

17 januari 2019

Wim van Woerkum heeft eind 2018 te kennen geven te willen stoppen als groundsman van onze vereniging. Naast zijn werk voor TOS Bergeijk is Wim ook al jaren actief betrokken bij het onderhoud van de accommodatie van voetbalvereniging RKVV Bergeijk. Daarnaast had Wim ook nog een verbouwklus(je) hier en daar en het is duidelijk, dat Wim een druk bezette man was en is. Omdat hij het in 2019 wat minder druk wilde hebben, heeft Wim een keuze moeten maken en besloten te stoppen bij TOS als groundsman. Wij vinden dat heel jammer, maar hebben begrip voor zijn keuze en overwegingen. Onze vereniging is Wim heel veel dank verschuldigd voor de wijze, waarop Wim onze tennisbanen de afgelopen jaren heeft onderhouden. Ze lagen er altijd prima verzorgd bij. Daarvoor onze hartelijke dank, Wim.
Overigens blijft Wim als vrijwilliger beschikbaar voor onderhoudsklusjes aan onze accommodatie.

Gelukkig hebben wij een goede opvolger voor Wim kunnen vinden in de persoon van Kees Theuws. Met ingang van dit jaar gaat Kees als groundsman structureel onze banen onderhouden verzorgen. Gelukkig heeft Kees de afgelopen jaren als vervanger van Wim al de nodige ervaring opgedaan en wij hebben er alle vertrouwen in, dat de banen ook bij Kees in goede handen zijn. Kees, veel succes en werkplezier bij TOS.

ENERGIE BESPAREN
Eind december zijn de ramen in ons paviljoen allemaal vervangen door triple glas. Daarmee gaan we ongetwijfeld besparen op ons gasverbruik en tegelijk zal het gemakkelijker zijn om het behaaglijk warm te houden in ons paviljoen. Zo werken wij als vereniging mee aan de noodzakelijke energiebesparing voor de toekomst van onze planeet.

In dat kader vragen wij van onze leden met klem aandacht voor het volgende:
Het komt de laatste tijd herhaaldelijk voor, dat de verlichting op de tennisbanen nog brandt ook als er niemand meer op de banen en zelfs niemand meer op het tennispark aanwezig is! Blijkbaar gaan leden van de banen af en weg van ons tennispark zonder de lampen uit te doen. Wij verzoeken onze leden dringend ZELF de lampen uit te doen als men ophoudt met tennissen. Dus: is er niemand anders meer na u op de banen actief: DOE DE LAMPEN UIT! Duurzaamheid begint bij ons zelf. Bij voorbaat dank.

Bergeijk, 16 januari 2019
Bestuur TOS Bergeijk

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 497 572 863

TOS Paviljoen

Eerselsedijk 42
5571 TM Bergeijk