Steun onze vereniging en stem in de periode 5 - 25 oktober 2020 op ons!

24 september 2020


Al jarenlang biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Hiervoor is dit jaar het Rabo ClubSupport programma opgezet.

In het kort komt het erop neer dat wij als TOS Bergeijk sponsorgeld kunnen verdienen door zo veel mogelijk stemmen te krijgen voor onze club. Hoe dat werkt staat HIER beschreven.

Voor ons is het dus belangrijk dat zoveel mogelijk leden, kennissen, vrienden, collega’s etc op ons stemmen. Hiervoor dien je wel zelf klant te zijn bij de Rabobank en tevens lid te zijn. Het lidmaatschap is gratis en gemakkelijk te activeren via de Rabo App of Rabo website via het menu “Zelf regelen”.

De stemperiode is van maandag 5 tot en met zondag 25 oktober a.s. TOS Bergeijk staat vermeld bij Rabobank De Kempen: Klik hier

Ieder lid van de Rabo mag maximaal 5 stemmen op de deelnemende verenigingen en stichtingen uitbrengen met een maximum van 2 op dezelfde vereniging. Het stemmen dient te geschieden door in te loggen in de Rabo-app of de site van de Rabo en via “Zelf regelen” en vervolgens “Mijn lidmaatschap” kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Dus jij als TOS-lid wordt gevraagd om in ieder geval 2 stemmen op onze vereniging uit brengen. Met het geld zal TOS het paviljoen gaan herinrichten met o.a. nieuwe meubels.

Help mee, zorg dat je lid van de Rabobank wordt en stem op ons. Hoe meer stemmen hoe meer sponsorgeld.

Alvast dank voor jouw stem en deel dit s.v.p. onder zoveel mogelijk vrienden, kennissen of familieleden.

Bestuur TOS Bergeijk    

Nieuwscategorieën