Verslag eerste afstemmingstafel TOS Bergeijk

01 november 2020


Eerste Afstemmingstafel na een bijzonder half jaar

Op 12 oktober jl. zijn het TOS-bestuur en de diverse commissies bij elkaar gekomen voor de eerste Afstemmingstafel. Dit is onderdeel van de nieuwe besturing van TOS. Twee maal per jaar blikken het bestuur en de commissies terug en kijken zij vooruit. Nieuwe bestuursleden en paviljoen-beheerders, Coronamaatregelen die telkens veranderen. Niet veel kon op routine. Het was een bijzonder half jaar.

De Paviljoenbeheerders Linda en Jet zijn ingewerkt. Ze deden een oproep aan iedereen die
iets gaat organiseren, neem tijdig contact met hen op. Op die manier kunnen ze meedenken en e.e.a. goed voorbereiden. Nu horen ze het nog te vaak laat en via via.

Begin 2020 hebben diverse leden zich als vrijwilliger gemeld, onder meer voor bardiensten. Wanneer de competitie-avonden en de toernooien weer aantrekken doen Linda en Jet graag (weer) een beroep op hen.

Op drukke competitiedagen was een Corona-coördinator aanwezig. Die hielp ook om de baanbezetting goed te laten verlopen. Het zou mooi zijn als vrijwilligers deze rol volgend jaar weer kunnen bemensen. Wordt vervolgd, volgend jaar.

De communicatiecommissie zoekt nog naar de beste manier om informatie met de leden te delen. Er lijkt niet één communicatiekanaal maar een mix nodig. De commissie deed een oproep aan de commissies, lever een bericht aan dat grotendeels af is. De communicatiecommissie plaatst het bericht en kan de tekst nog wat ‘body’ geven zodat het aantrekkelijker is om te lezen.

Crith Leppens de nieuwe voorzitter, merkt dat leden het soms nog moeilijk vinden dat hij met het bestuur minder op de details stuurt. Die verandering hoort bij de besturing. In februari 2021 zal de tweede Afstemmingstafel plaatsvinden. Een concept-jaarkalender met activiteiten, competities en toernooien is dan het startpunt voor de afstemming tussen de diverse commissies en het bestuur. Wie gaat wat organiseren en wat heb je van wie nodig?

Bestuur TOS Bergeijk

Nieuwscategorieën