Werkochtend zaterdag 24 april a.s. geannuleerd

16 april 2021


Werkochtend zaterdag 24 april a.s. geannuleerd 

Gezien de huidige corona-regels en de (tweede) verschuiving van de voorjaarscompetitie naar juni heeft de Parkcommissie in overleg met het bestuur besloten om de werkochtend van zaterdag 24 april a.s. te annuleren.

Degenen die zich hebben opgegeven worden daarvoor hartelijke bedankt en wellicht dat er later in het seizoen nog een dergelijke activiteit wordt gepland. 

=============================================================

De parkcommissie is ook op zoek naar aanvulling van de commissie. Heb je belangstelling of weet je een goede kandidaat, laat het ons weten via [email protected]   ===============================================================

Tot slot: Indien je vragen, opmerkingen of gebreken aan ons tennispark wilt melden doe dit dan als volgt:  

Alles met betrekking tot de banen, bespeelbaarheid van de banen, tennisnetten, sleepnetten en afrastering rond de banen, kun je melden aan onze groundsman Kees Theuws via:    [email protected]  Of telefonisch: 06 20 76 33 74.    

Alles met betrekking tot de gebouwen, terrassen, baan- en buitenverlichting, beregening van de banen, reclameborden, winddoeken en borders (incl. eikenprocessierups of gevaarlijke takken en bomen) kun je melden aan de parkcommissie via: [email protected] Of telefonisch: 06 51 42 81 74.

Laten we er weer een sportief en mooi tennisseizoen van maken met elkaar!  

Met sportieve groet,

Parkcommissie Cor Munsters en Jan Voorheijen         

Nieuwscategorieën