Paviljoen + Park TOS Bergeijk

Algemene informatie en gedragsregels paviljoen
 
Het TOS-paviljoen is gelegen op Sportpark de Bergerheide te Bergeijk. Het paviljoen is in 2012 grondig gerenoveerd en aangepast aan de huidige tijd. Tevens zijn er 2 verwarmde, overdekte terrassen aanwezig. Wij beschikken over een WiFi-verbinding; het wifi-wachtwoord staat vermeld op de beeldschermen in het paviljoen en op het bord in de centrale gang.

Vanaf 1 april 2020 zijn Jet de Laat en Linda Schijvens onze paviljoenbeheerders. Het paviljoen is tijdens openingsuren telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0497-572863. Daarnaast kunt u ook per e-mail contact opnemen: [email protected]
 
In het paviljoen kunt u met ingang van 1 september 2019 niet meer met contant geld afrekenen. U kunt alleen afrekenen met uw bank(pinpas) of met uw KNLTB-pas als u deze laatste tenminste hebt opgeladen met een saldo.
 
Er geldt altijd dat er geen alcohol voor personen onder de 18 geschonken wordt. Noch op het park, noch in het paviljoen zijn huisdieren toegestaan.
 
Park | Tennisbanen  
 
Alle vragen en opmerkingen over en het melden van gebreken aan onze tennisaccommodatie kun je voortaan als volgt kwijt:

Betreft het de banen, bespeelbaarheid van de banen, tennisnetten, sleepnetten en afrastering rond de banen dan kun je dit melden aan groundsman (Kees Theuws) via:
Betreft het de gebouwen, terrassen, baan- en buitenverlichting, beregening van de banen, reclameborden, winddoeken en borders (inclusief eikenprocessierups of gevaarlijke takken en bomen) dan kun je dit melden aan de parkcommissie (Jos Wintermans, Jos Sengers) via:
Openingstijden paviljoen 
 
 I. Vaste tijden in de periode april t/m oktober (zomerperiode)
      
maandag t/m vrijdag 19.00 - 23.00 uur (uitloop kan)
dinsdag- en zondagochtend 09.00 - 12.00 uur
zaterdag  gesloten
 
II. Vaste tijden in de periode november t/m maart (winterperiode)
 
maandag 19.00 - 23.00 uur
woensdag 09.00 - 12.00 uur
donderdag
19.00 - 23.00 uur
vrijdag 09.00 - 12.00 uur
  
III. Openingstijden tijdens toernooien, competitiewedstrijden en andere activiteiten georganiseerd door TOS, gedurende het gehele jaar
 
Het paviljoen is open vanaf aanvang activiteit tot maximaal 4 uur na afloop. Hierbij geldt echter als uiterste sluitingstijd (conform artikel 2.29 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Bergeijk):
 
zondag t/m donderdag 01:00
vrijdag en zaterdag 02:00