Training

Je kunt als lid bij TOS Bergeijk tennislessen krijgen van een professionele tennistrainer.  Deze worden vanaf 2020 verzorgd door Amjoy tennis uit Veldhoven.

Lieke van Gerwen zal als trainster de trainingen verzorgen. Lieke is 21 jaar oud, gediplomeerd trainster en een fanatieke speelster. Maar bovenal is het een leuke, enthousiaste meid. Ze maakt deel uit van ons Amjoy team. De lespakketten worden door Amjoy georganiseerd en ook tijdens activiteiten zal het Amjoy concept gebruikt worden. Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en hebben veel zin en ambitie om het tennis in Bergeijk voor zowel de recreant als de fanatieke (jeugd)speler een boost te geven!

Bijgevoegd zijn de trainingsdatums (let op: verschillende versies voor jeugd en senioren) en het lesreglement te vinden. De meeste actuele versies zijn ook altijd te vinden op: https://www.amjoytennis.com/events/club/ 

Heb je vragen neem dan gerust contact op met Annemieke van Sambeek (06-41949831) of stuur een e-mail naar [email protected].

 

 

 

 

LesdataTOSBergeijk_Zomer21_SENIOREN_versie15jan.pdf Aanmeldingsprocedure_trainingenAmjoyTennis.pdf Lesdata20212022_Senioren_TOSBergeijk.pdf Lesdata20212022_Junioren_TOSBergeijk.pdf 20212022_Lesreglement_TOSBergeijk.pdf