Training

Je kunt als lid bij TOS Bergeijk tennislessen krijgen van een professionele tennistrainer. Deze trainingen worden verzorgd door tennisschool Gijs uit Goirle. Vanaf april 2018 zijn Sander van den Brink en Eddy Stupers de trainers bij TOS Bergeijk. Dit trainersteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van tennislessen aan verschillende doelgroepen en niveaus. Zij helpen jou ook graag verder in je tennisontwikkeling!

Tennisschool Gijs  heeft in overleg met het bestuur een trainingsaanbod samengesteld. Op maandag t/m donderdag is er de mogelijkheid tot het volgen van tennistrainingen voor zowel beginners, gevorderden als competitiespelers, voor jong en oud. Je kunt je inschrijven voor tennislessen d.m.v. een digitaal inschrijfformulier. Je dient hiertoe eenmalig een account aan te maken. Een handleiding van deze inschrijvingsprocedure is hier te vinden. Er zijn twee trainingsseizoenen van elk 16 lessen (zomer en winter) Incassering van lesgelden gebeurt door Tennisschool Gijs in twee termijnen per seizoen (dus vier keer per jaar).

Meer informatie over de invulling van de samenwerking tussen Tennisschool Gijs en TOS Bergeijk is te vinden op www.tennisschoolgijs.nl/verenigingen/tos-bergeijk/training.

Het actuele lesrooster is te vinden op lesrooster TOS Bergeijk. In de regel worden geen trainingen verzorgd tijdens de schoolvakanties.

Voor vragen of meer informatie over tennislessen kun je je wenden tot de trainers via [email protected].