Paviljoen en park

Algemene informatie paviljoen en park
 
Het TOS-paviljoen is gelegen op Sportpark de Bergerheide te Bergeijk. Het paviljoen is in 2012 grondig gerenoveerd en aangepast aan de huidige tijd. Tevens zijn er 2 verwarmde, overdekte terrassen aanwezig. Wij beschikken over een WiFi-verbinding; het wifi-wachtwoord staat vermeld op de beeldschermen in het paviljoen en op het bord in de centrale gang.

Linda Schijvens en Han Lubbers onze paviljoenbeheerders. Het paviljoen is tijdens openingsuren telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0497-572863. Daarnaast kunt u ook per e-mail contact opnemen: [email protected].
 
In het paviljoen kunt u met ingang van 1 september 2019 niet meer met contant geld afrekenen. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen.
 
Park | tennis- en padelbanen
 
Alle vragen en opmerkingen over en het melden van gebreken aan onze tennis- en padelaccommodatie kun je als volgt kwijt:

Betreft het de banen, bespeelbaarheid van de banen, tennisnetten, sleepnetten en afrastering rond de banen dan kun je dit melden aan groundsman (Kees Theuws) via:
Betreft het de gebouwen, terrassen, baan- en buitenverlichting, beregening van de banen, reclameborden, winddoeken en borders (inclusief eikenprocessierups of gevaarlijke takken en bomen) dan kun je dit melden aan de parkcommissie (Jos Wintermans, Jos Sengers) via:
Openingstijden paviljoen 
 
 I. Vaste tijden in de periode april t/m oktober (zomerperiode)
      
maandag t/m vrijdag 19.00 - 23.00 uur (uitloop mogelijk)
dinsdag- en zondagochtend 09.00 - 12.00 uur
zaterdag  gesloten
 
II. Vaste tijden in de periode november t/m maart (winterperiode)
 
maandag 19.00 - 23.00 uur
donderdag
19.00 - 23.00 uur
  
III. Openingstijden tijdens toernooien, competitiewedstrijden en andere activiteiten georganiseerd door TOS, gedurende het gehele jaar
 
Het paviljoen is open vanaf aanvang activiteit tot maximaal 4 uur na afloop. Hierbij geldt echter als uiterste sluitingstijd (conform artikel 2.29 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Bergeijk):
 
zondag t/m donderdag 01:00
vrijdag en zaterdag 02:00