Paviljoen en park

Algemene informatie paviljoen en park
 
Het TOS-paviljoen is gelegen op Sportpark de Bergerheide te Bergeijk. Het paviljoen is in 2012 grondig gerenoveerd en aangepast aan de huidige tijd. Tevens zijn er 2 verwarmde, overdekte terrassen aanwezig. Wij beschikken over een WiFi-verbinding; het wifi-wachtwoord staat vermeld op de beeldschermen in het paviljoen en op het bord in de centrale gang.

Vanaf 1 april 2020 zijn Jet de Laat en Linda Schijvens onze paviljoenbeheerders. Het paviljoen is tijdens openingsuren telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0497-572863. Daarnaast kunt u ook per e-mail contact opnemen: [email protected]
 
In het paviljoen kunt u met ingang van 1 september 2019 niet meer met contant geld afrekenen. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen.
 
Park | tennis- en padelbanen
 
Alle vragen en opmerkingen over en het melden van gebreken aan onze tennis- en padelaccommodatie kun je als volgt kwijt:

Betreft het de banen, bespeelbaarheid van de banen, tennisnetten, sleepnetten en afrastering rond de banen dan kun je dit melden aan groundsman (Kees Theuws) via:
Betreft het de gebouwen, terrassen, baan- en buitenverlichting, beregening van de banen, reclameborden, winddoeken en borders (inclusief eikenprocessierups of gevaarlijke takken en bomen) dan kun je dit melden aan de parkcommissie (Jos Wintermans, Jos Sengers) via:
Openingstijden paviljoen 
 
 I. Vaste tijden in de periode april t/m oktober (zomerperiode)
      
maandag t/m vrijdag 19.00 - 23.00 uur (uitloop mogelijk)
dinsdag- en zondagochtend 09.00 - 12.00 uur
zaterdag  gesloten
 
II. Vaste tijden in de periode november t/m maart (winterperiode)
 
maandag 19.00 - 23.00 uur
donderdag
19.00 - 23.00 uur
  
III. Openingstijden tijdens toernooien, competitiewedstrijden en andere activiteiten georganiseerd door TOS, gedurende het gehele jaar
 
Het paviljoen is open vanaf aanvang activiteit tot maximaal 4 uur na afloop. Hierbij geldt echter als uiterste sluitingstijd (conform artikel 2.29 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Bergeijk):
 
zondag t/m donderdag 01:00
vrijdag en zaterdag 02:00