Reserveren tennis- en padelbanen

De tennis- en padelbanen zijn voor leden beschikbaar voor vrij spelen, als die tenminste niet in gebruik zijn voor training, competitie of andere activiteiten en de gesteldheid van de banen tennis of padel toestaan. In de regel is het merendeel van de banen beschikbaar voor vrij tennis of padel met als minimum twee banen. Om gebruik te maken van een baan, dien je op het paviljoen een baan 'af te hangen' op het digitale scherm met je KNLTB-pas.

Daarnaast is het mogelijk om een baan op afstand te reserveren met de ClubApp (klik op de button Baan afhangen, of op de tennisbal onderin het menu) of via de website (Log in, knop 'Mijn Club', tabblad 'Baan afhangen'). Kies je medespeler(s) en een dag. Hierna gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn tot maximaal een week vooruit. Kies een passend moment en bevestig de afhangactie. Je krijgt vervolgens een bevestiging per email. De vereiste bevestiging van de baanreservering op het afhangbord in het paviljoen is tot nader order uitgeschakeld.

Het bestuur van TOS Bergeijk heeft de uitgangspunten m.b.t. de beschikbaarheid van tennis- en padelbanen vastgesteld in een reglement. Deze regeling legt uit wanneer banen beschikbaar zijn voor recreatief tennis en padel, zoals bijvoorbeeld op vrijdagavonden tijdens de competitie.

Zie hiervoor onderstaande baanreglement:

2024-01-06 Baanreglement.pdf