WhatsApp community

TOS heeft een WhatsApp community opgezet. Op deze manier kunnen we via korte lijntjes met elkaar communiceren, tussen leden onderling maar ook vanuit het bestuur en de communicatiecommissie richting de leden.

Het is een overkoepelende community met daarin de volgende groepen:

  • Algemeen info kanaal
  • TOS Tennis poule A (gevorderde spelers)
  • TOS Tennis poule B (gemiddelde spelers)
  • TOS Tennis poule C (beginners)
  • TOS Padel poule A (gevorderde spelers)
  • TOS Padel poule B (gemiddelde spelers)
  • TOS Padel poule C (beginners)

Algemeen info kanaal:

In dit kanaal worden algemene mededelingen geplaatst. Deze kunnen alleen worden gedaan door het bestuur en de communicatiecommissie. Neem met een van hen contact op indien je hier een mededeling wil plaatsen. Dit kan ook voor promotie van de vaste activiteiten gebruikt worden door de communicatie commissie.

Poule kanalen:

Deze kanalen zijn bedoeld voor het vinden van maatjes om een vrij potje mee te spelen of voor het invallen/ruilen van lessen en/of competitie. Je dient bij vrij spel nog wel zelf af te hangen (reserveren) in de KNLTB ClubApp. Geef duidelijk aan om welke dag het gaat en hoeveel mensen je nog zoekt. Reageer alleen als je wel kan of vragen hebt over een oproep. Als je niet kan hoef je niet te reageren.

Hoe word je lid van de community?

Alle leden hebben een mail ontvangen met daarin de link welke je toegang geeft tot de community. Als je lid bent geworden van de community kun je zelf bepalen aan welke groepen je wil deelnemen. Groepen waaraan je niet deelneemt ontvang je ook geen berichten van. Je zou dus bijvoorbeeld alleen kunnen deelnemen aan het algemeen info kanaal. Bij vragen kun je contact opnemen met een van de bestuursleden of de communicatiecommissie.