Training tennis

De tennistrainingen bij TOS Bergeijk worden verzorgd door  professionele trainers van Amjoy Tennis uit Veldhoven. Tommie Waccano is hoofdtrainer en maakt deel uit van het Amjoy team. Ook andere trainers zijn actief bij TOS: Lieke van Gerwen en Luuk van Gerwen. De lespakketten worden door Amjoy georganiseerd en ook tijdens activiteiten zal het Amjoy concept gebruikt worden.

Heb jij zin om deze sport beter te leren kennen? Je eigen vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben op de baan in een groepje? Schrijf je dan in voor de trainingen van Amjoy!

Ook als je nog geen lid bent, mag je altijd een gratis proefles volgen! Maak hiervoor een afspraak door een e-mail te sturen naar [email protected].

Amjoy kijkt ernaar uit om jullie te ontmoeten en heeft veel zin en ambitie om het tennis in Bergeijk voor zowel de recreant als de fanatieke (jeugd)speler een boost te geven!

Op de website van Amjoy zijn de aanmeldingsprocedure, het lesreglement en de actuele lesdata te vinden.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Annemieke van Sambeek via 06-41949831, stuur een e-mail naar [email protected] of neem een kijkje op https://www.amjoytennis.com/events/club/.

Trainers

Tommie Wacanno

Lieke van Gerwen

Luuk van Gerwen