Training tennis

Beste tennisliefhebbers!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat YouSports binnenkort tennislessen zal gaan aanbieden bij TOS Bergeijk. Voor degenen die al ervaring hebben in het tennis en kennis willen maken met onze organisatie, biedt YouSports een speciale introductie aan in de vorm van 3 introductielessen voor een gereduceerd tarief.

Deze 3 lessen zijn bedoeld om jullie de mogelijkheid te geven om kennis te maken met YouSports en de nieuwe tennistrainer van TOS Bergeijk, Sander van Asten. Aanmelden voor deze introductielessen kan hier.

Als deze lessen bevallen en jullie graag verder willen trainen, kunnen jullie ervoor kiezen om deel te nemen aan de reguliere tennistrainingen. Deze starten half oktober. Meer informatie over deze lessen is hier te vinden.

Speciaal voor mensen die nog nooit hebben getennist en graag willen kijken of tennis iets voor hen is bieden we het volgende aan:

STARTERSCLINIC

Tennis is booming en dat snappen wij maar al te goed. Zie jij jezelf net als 1 miljoen andere Nederlanders de tennisbaan op stappen? Doe dan mee aan de Startersclinic bij TOS Bergeijk en maak in 1,5 uur kennis met tennis. Kortom, de ideale manier om kennis te maken met deze sport!

Wat ga je doen?

  • Oefenen met basisslagen, forehand, backhand en service
  • Aan het einde van de Startersclinic ken je de regels en heb je een wedstrijd gespeeld
  • Racket en ballen zijn te leen

Voor wie?

De Startersclinic is bedoeld voor mensen 18+ die willen weten of tennis iets voor hen is en het een keertje willen uitproberen. We laten je graag kennis met tennis maken. De Startersclinic is gratis.

Waarom?

Met deze Startersclinic kun je eerst de sport uitproberen voordat je een lidmaatschap gaat afsluiten. Wij bieden deze Startersclinics aan zodat potentiële tennissers een gevoel bij de sport kunnen krijgen en kunnen bepalen of tennis iets voor hen is. Wanneer je na de Startersclinic enthousiast bent geworden of gebleven kun je doorgaan met het Tennisstart programma.

Aanmelden voor de Startersclinic:

Voor meer informatie over data, tijden en aanmelden klik hier.

Wil jij ook deelnemen aan de startersclinic maar staat er geen geschikte dag of tijd bij? Neem dan contact op met Sander en we gaan kijken naar de mogelijkheden.

TENNISSTART PROGRAMMA

Met het Tennisstart programma maken tennissers op een leuke en gemakkelijke manier kennis met tennis en met TOS Bergeijk. Deelnemers schrijven zich in voor 3 lessen van 60 minuten en kunnen zo ontdekken of tennis een sport is die bij hen past. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen. Kosten voor het Tennisstart programma bedragen €30,-.

Voor wie?

  • Voor niet-tennissers die op zoek zijn naar een nieuwe sport. Zij kunnen op deze manier heel laagdrempelig kennismaken met tennis;
  • Voor oud-tennissers, tennissers die al een tijd niet meer gespeeld hebben of een blessure hebben gehad. Zij kunnen de sport herontdekken.
  • Het Tennisstart programma is voor iedereen vanaf 18 jaar;

Aanmelden voor het Tennisstart programma:

Voor meer informatie over data, tijden en aanmelden klik hier.

Wil je na het tennisstart programma doorgaan met tennissen?

Wanneer je enthousiast bent geworden of gebleven voor de tennissport kun je vanaf half oktober deelnemen aan de reguliere tennislessen.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie aan jullie tennisvaardigheden te werken en jullie te helpen om het beste uit jullie spel te halen.

Tot snel op het mooiste tennispark van Brabant, TOS Bergeijk!