Laddercompetitie

Schrijf je in voor de laddercompetitie padel via de ClubApp! Dit doe je bij: Spelen > Wedstrijden > Ladder. Hoe vaak je speelt bepaal jij zelf. Je daagt dus zelf iemand uit, en bepaalt op welk tijdstip jullie samen spelen.

Beschrijving

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij leden van de vereniging elkaar individueel kunnen uitdagen met als doel steeds hoger op de ladder te komen en lekkere potjes padel te kunnen spelen . Zodoende beklim of daal je op de ladder. Je kunt je op ieder moment aanmelden. Na inschrijving is de competitie te zien in de ClubApp bij: Spelen > Wedstrijden > Ladder > Mijn competities.

Uitdagen

Spelers spreken af door 'uitdagingen' te verzenden via de ClubApp. Zodra een lid een ander lid uitdaagt, wordt er een mail gestuurd. Hoeveel stappen naar boven of onder er wordt uitgedaagd wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers. De startpositie op de ladder wordt bepaald aan de hand van de rating op dat moment.

Accepteren

Als het uitgedaagde lid de datum en het tijdstip passend vindt, kan het lid de uitdaging accepteren via de ontvangen e-mail. Er kan ook een andere datum/tijd worden voorgesteld. Wanneer vanuit beide kanten de uitdaging is geaccepteerd, is er drie dagen de mogelijkheid om tegen elkaar te spelen. Er wordt automatisch een wedstrijd aangemaakt in het systeem en een bevestigingsmail gestuurd naar de tegenstander. De toekomstige wedstrijd kan gaan plaatsvinden. De spelers dienen zelf nog wel een baan af te hangen op de overeengekomen datum/tijd.

Wedstrijduitslagen

Wie het eerst twee sets wint, wint de wedstrijd. Wanneer beide spelers één set hebben gewonnen, volgt een super tie-break. Het invoeren van uitslagen wordt gedaan door de leden zelf via de ClubApp. Dit is alleen mogelijk als een wedstrijd is afgerond.